Geschiedenis

Van kleine kermiskoers tot wereldbekerwedstrijd, J. Römers heeft meer 37 jaar lang met Römers Sport & Event het vertrouwen gekregen van vele organisaties en juryleden. Wat 50 jaar geleden ontstond als hobby voor J Römers is uitgegroeid tot een heus verhuurbedrijf in de sport en evenementen wereld. J. Römers heeft steeds met veel plezier hard gewerkt aan zijn passie. Maar na het overlijden van zijn lieftallige vrouw Tilly in 2014 nam J. Römers de beslissing om het rustiger aan te doen.

Dit heeft geleid tot de overname van Römers Sport & Event Support door Herva. Meer dan 50 jaar geleden begon Herva met het beschilderen van muren en borduren van vlaggen. Na al die jaren zijn ze uitgegroeid tot een grote speler in het produceren, printen, bedrukken en plaatsen van reclame- en promotiemateriaal in alle mogelijke formaten en afwerkingen.

Door de overname van Römers Sport & Event Support in 2017 biedt Herva voortaan een totaalpakket aan in de sport en evenementiële sector. Zo kan je bij Herva Sports & Events support terecht voor de aankleding van evenementen. Van podiumwagen, jury trailer, technische apparatuur, portieken tot promotiemateriaal in jouw huisstijl. Herva is één aanspreekpunt voor mobiele faciliteiten, reclame- en promotiemateriaal én service.

Snelheid, traceerbaarheid, communicatie, prijs en betrouwbaarheid, zo ziet het management van Herva de toekomst. Vanuit die visie wil Herva een totaalleverancier van diensten zijn, meer dus dan enkel producten alleen. Ons team biedt je een totaalpakket aan diensten aan –product, uitwerking, uitvoering, opvolging – met innoverende technologieën zoals een online platform. Als klant kan je steeds op twee oren slapen, want wij zorgen voor alles, terwijl jij de controle en het overzicht behoudt.

J. Römers (links) en Jeroen Lerouge (rechts)
Or
Forgot Password?
We will send you the password in few minutes.